Om ​M.B. Frederiksen & Søn

Vi er en familieejet virksomhed, der siden 1959 har udført alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private kunder og boligforeninger. Vi kan hjælpe dig med nyt køkken, nye døre og vinduer, udskiftning af tag, opførsel af tagterrasse, carporte og hegn m.m. Vi er desuden også totalentreprenør og kan hjælpe dig med alle former for renovering af din bolig.

​M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959. Tømrermester Mogens Bünsov Frederiksen har mere end 30 års erfaring i virksomheden og overtog i 1985 firmaet efter sin far.

I dag er 3. generation også repræsenteret i form af sønnen Morten B. Frederiksen, som på sigt skal overtage forretningen.

Hos M.B. Frederiksen & Søn A/S har vi gennem vores mangeårige samarbejde med boligselskaber oparbejdet stor kompetence i at løse forskellige opgaver for boligselskaber. Vi har stor ekspertise i blandt andet udskiftning af køkkenener, vinduer og døre, udførelse af linoleumsarbejde på hovedtrapper samt varetagelse af indbruds- og forsikringsskader.

Kontant os, hvis du har en opgave der skal løses.​

Kontakt os i dag

Drømmer du om en totalrenovering,
​nyt køkken eller udskiftning af vinduer?

Vores mangeårige samarbejde med boligforeninger har gjort os specialister inden for tømrer- og snedkerarbejde i lejligheder og opgange. Kontakt os gerne, hvis du har en opgave der skal løses.

M.B. Frederiksen & Søn A/S

Islevdalvej 196, 2610 Rødovre

CVR-nummer: 10094593​

Læs cookiedeklaration

M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959.​ Med 30 års erfaring i firmaet kan vi løse enhver tømreropgave.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti – din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

© 2021 M.B. Frederiksen & Søn A/S. Alle rettigheder forbeholdes.