Nybyggeri​

Har du planer om at bygge nyt hus eller lejlighed, så tag M.B. Frederiksen & Søn A/S med på råd. Vi har erfaring med bygning af haveskure, carporte og nye huse.

Træsorter har forskellige egenskaber. Valg af træ har derfor stor betydning for udseende og krav til vedligeholdelse. Vi tilbyder også rådgivning i opstartsfasen, så du i sidste ende står med et færdigt og gennemtænkt resultat. Kontakt M.B. Frederiksen & Søn A/S og hør mere om priser på nybyggeri i træ og garantier. Vi hjælper desuden med tegninger og ansøgninger til myndighederne.

M.B. Frederiksen & Søn A/S løser små og store ny- og ombygninger. Vi har stor erfaring med bygning af hus, bygning af legehus til børnene, bygning af garage til bilerne eller havestue til de lyse sommernætter.

Vi samarbejder med store trælasthandler, der tilbyder et stort udvalg af byggemateriale af god kvalitet. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din byggeopgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer i gang med dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Drømmer du om en totalrenovering,
​nyt køkken eller udskiftning af vinduer?

Vores mangeårige samarbejde med boligforeninger har gjort os specialister inden for tømrer- og snedkerarbejde i lejligheder og opgange. Kontakt os gerne, hvis du har en opgave der skal løses.

M.B. Frederiksen & Søn A/S

Islevdalvej 196, 2610 Rødovre

CVR-nummer: 10094593​

Læs cookiedeklaration

M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959.​ Med 30 års erfaring i firmaet kan vi løse enhver tømreropgave.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti – din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

© 2021 M.B. Frederiksen & Søn A/S. Alle rettigheder forbeholdes.