Taglægning- og renovering​

M.B. Frederiksen & Søn A/S udfører renovering af tage. Søger du derfor et tagdækningsfirma, der besidder stor kompetence samt erfaring og som leverer tagarbejde af høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Vi renoverer alle typer tage, uanset om der er tale om renovering af eksisterende tage med tagpap eller med belægning af eternitskifter, naturskifer eller bølgeeternitplader.

Renovering af tage med tagpap

Skal du have renoveret et tag med tagpap, udfører vi dette direkte på det eksisterende tag, efter det har gennemgået en grundig klargøring. M.B. Frederiksen & Søn A/S sørger i denne forbindelse også for at udskifte tagtilbehør såsom sternkapsler, hætter tagnedløb, ovenlys. Hvis det ønskes, kan vi derudover sørge for at udføre merisolering ovenpå den eksisterende tagkonstruktion, hvormed bygningsreglementets krav til varmeisolering efterleves.

Renovering af tage med naturskifer, eternitskifer eller bølgeeternitplader

Ved renovering af tage med naturskifer, eternitskifer eller bølgeeternitplader vil den eksisterende tagbelægning typisk blive fjernet, og et nyt underlag oprettes. Dog kan det i enkelte tilfælde være nok, at udlægge fast plademateriale af krydsfiner eller trædefaste mineraluldsplader direkte på den eksisterende tagbelægning.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til renovering af tage, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.​​

Kontakt os i dag

Drømmer du om en totalrenovering,
​nyt køkken eller udskiftning af vinduer?

Vores mangeårige samarbejde med boligforeninger har gjort os specialister inden for tømrer- og snedkerarbejde i lejligheder og opgange. Kontakt os gerne, hvis du har en opgave der skal løses.

M.B. Frederiksen & Søn A/S

Islevdalvej 196, 2610 Rødovre

CVR-nummer: 10094593​

Læs cookiedeklaration

M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959.​ Med 30 års erfaring i firmaet kan vi løse enhver tømreropgave.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti – din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

© 2021 M.B. Frederiksen & Søn A/S. Alle rettigheder forbeholdes.