M.B. Frederiksen & Søn A/S

Kvalitetsbevidste byggeløsninger til konkurrencedygtige priser

Vi er en familieejet virksomhed, der siden 1959 har udført alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private kunder og boligforeninger. Vi kan hjælpe dig med nyt køkken, nye døre og vinduer, udskiftning af tag, opførsel af tagterrasse, carporte og hegn m.m. Vi er desuden også totalentreprenør og kan hjælpe dig med alle former for renovering af din bolig.

Familieejet gennem 3 generationer

I mere end 50 år har M.B. Frederiksen & Søn A/S været samarbejdspartner ved tømrerarbejde. 

Besigtigelse af opgaven

Inden vi afgiver et uforpligtende tilbud, kommer vi altid ud og ser opgaven an hos kunden.

Tømrer til en lang række opgaver

Vi udfører mange forskelligartede opgaver for især boligforeninger og erhverv.

Alsidig samarbejdspartner

Professionel, faglig stolthed
​gennem tre generationer

​M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959. Tømrermester Mogens Bünsov Frederiksen har mere end 30 års erfaring i virksomheden og overtog i 1985 firmaet efter sin far. I dag er 3. generation også repræsenteret i form af sønnen Morten B. Frederiksen, som på sigt skal overtage forretningen.

Hos M.B. Frederiksen & Søn A/S har vi gennem vores mangeårige samarbejde med boligselskaber oparbejdet stor kompetence i at løse forskellige opgaver for boligselskaber. Vi har stor ekspertise i blandt andet udskiftning af køkkenener, vinduer og døre, udførelse og af linoleumsarbejde på hovedtrapper.

30 års professionel erfaring

Vi er en alsidig samarbejdspartner ved totalentrepriser

​Hos M.B. Frederiksen & Søn A/S har vi 15 dygtige medarbejdere, som udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget og varetager totalentrepriser. Vi benytter os altid af en fast gruppe gode og stabile samarbejdspartnere og overholder alle aftaler og leveringstider. Vores solide erfaring inden for vores felt, sikrer dig en god kvalitet til den rigtige pris.

Du er velkommen til at kontakte os med din opgave i dag. Vi kommer gerne ud og besigtiger arbejdet inden vi afgiver et tilbud på opgaven - som selvfølgelig er helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os i dag

Drømmer du om en totalrenovering,
​nyt køkken eller udskiftning af vinduer?

Vores mangeårige samarbejde med boligforeninger har gjort os specialister inden for tømrer- og snedkerarbejde i lejligheder og opgange. Kontakt os gerne, hvis du har en opgave der skal løses.

M.B. Frederiksen & Søn A/S

Islevdalvej 196, 2610 Rødovre

CVR-nummer: 10094593​

Læs cookiedeklaration

M.B. Frederiksen & Søn A/S er et velrenommeret snedker- og tømrerfirma, som blev etableret i 1959.​ Med 30 års erfaring i firmaet kan vi løse enhver tømreropgave.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti – din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde.

© 2021 M.B. Frederiksen & Søn A/S. Alle rettigheder forbeholdes.